Coaching

Voor persoonlijke transformatie.
Maak een afspraakOver mij

De kracht van coaching

Coaching zorgt ervoor dat je succesvol de controle neemt over je eigen leven. Het leven is niet iets dat je overkomt, je zit zelf aan het stuur!

Of je nu een specifiek probleem wil aanpakken, of juist beter in je vel wil voelen, coaching geeft je de sleutels tot het ontgrendelen van je potentieel. Het doel is om de kwaliteit van je werk- en privéleven  te verbeteren. Als je een ander resultaat wenst op gelijk wel domein in je leven, zul je waarschijnlijk een paar dingen moeten veranderen in je gebruikelijke manier van denken, voelen en doen.

Een coaching traject is erg gefocust en start met het helder krijgen van wat je wenst te bereiken. We rekenen af met de beperkende overtuigingen en herinneringen die je tegen houden om grondig van het leven te genieten en om voluit in het leven te staan. Vervolgens vergroten we je mentale kracht door het ontwikkelen van ondersteunende gemoedstoestanden zoals innerlijke rust, zelfvertrouwen en motivatie.

Coaching helpt jou bij het verleggen van je grenzen. Je kunt andere mensen niet veranderen, je kunt alleen jezelf veranderen en de manier waarop je op andere mensen reageert.

Ik kan u helpen met

Personal coaching

U

Perfectionisme coaching

Professional coaching en mentoring

Voor wie?

Ik richt mij vooral tot professionals, leidinggevenden en hun medewerkers over werk gerelateerde en persoonlijke kwesties in de werkcontext. Deze vorm van coaching is van invloed op de persoonlijke ontwikkeling en prestaties alsook op die van de gehele onderneming.

Ik werk met individuen en teams.